Våra varumärken

Årligen passerar 15 miljoner liter dryck vårt lager. Vi är en bred dryckestillverkare i flera kategorier så som cider, saft, juice, lemonad, hälsoshots, kolsyrat vatten, läsk, must, julmust och glögg under olika varumärken.

Sveriges mest
älskade cider!

Sveriges mest älskade cider. 1969 introducerade Herrljunga Cider den ädla drycken cider. En dryck som varje svensk tagit till sitt hjärta.

Till hemsidan

Pressad frukt,
bär och grönt

Herrljunga Musteri pressar frukt, bär och grönsaker till färska och kallpressade drycker, tillverkad av riktiga människor med kraft från solen, i Sverige på fina råvaror och eget källvatten.

Till hemsidan

Coola, trendiga
drycker i tiden

För Spirit of Sweden är det inte avsändaren, utan produkterna som är det viktiga. Design, formspråk och ton följer med drycken och målgruppen. En produkt kan komma och gå eller bestå. Det bestämmer du.

Till hemsidan

Med smak av
tradition & innovation

Med sann passion till det äkta hantverket tillsammans med vår stora kärlek till den svenska julen erbjuder Dufvenkrooks klassiker tillsammans med nya spännande smakupplevelser.

Till hemsidan

Bring on some
sweet cockyness

Cocky Crane är ett ungt modernt varumärke där söt och craftad cider samsas i portföljen.

Till hemsidan

Klassiker älskade
av hela familjen

Herrljunga 1911 är klassiskt juliga hantverksdrycker såsom röd och vit alkoholfri glögg och julmust. Älskade av hela familjen.

Till hemsidan

Stolta distributörer

Vi är också svenska distributörer av både svenska och internationella varumärken så som Ekobryggeriet & San Miguel.